Risen fansite - návody, novinky, wallpapery, screenshoty, tipy a triky
r1 r2 r3 fórum

Novinky ze sekce Risen

Jméno RPB bude odhaleno na E3

Ne, neusnuli jsme, jen o RPB nevycházejí žádné nové informace. Všichni určitě netrpělivě očekáváme, kdy bude zveřejněno skutečné jméno hry. Dle informací z WoPB fóra se tak má stát na herním veletrhu E3, který se koná v půlce července.

Doplnění souhrnného infa

Na WoP fóru je pěkné téma se souhrnem informací, co doposud vyšly o RPB. Přeložil jsem je a doplnil tak naši stránku Souhrnné info. Informací je tam mnoho, takže čtěte.

RPB už má jméno

Ale my jej ještě neznáme. Ralf Marczinczik na WoP fóru prozradil, že proces hledání jména pro RPB skončil a RPB tedy již má jméno. Nyní probíhá registrace obchodní známky a domény. Takže vše se snad již brzy dozvíme.

Linky na fórum:
Diskuse o jméně hry

Pár nových informací o RPB

Pár dní po zveřejnění překrásných artworků se objevuje i několik informací přímo ke hře.



  • Příběh nebude zasazen čistě na vulkanický ostrov, vaším cílem bude naopak jej lokalizovat a posléze se tam dopravit.

  • Realistická krajina a naopak krajně nepravděpodobné až nadpřirozené typy postav.

  • Častější výskyt dungeonů než v prvních třech dílech Gothicu.

  • Některé zbraně se budou lišit v účinnosti dle typu protivníka.

  • Bez tutorialu a s obtížností postupně stoupající v průběhu hry.

  • S největší pravděpodobností bez multiplayeru, tzn. maximálně zaměřeno na příběh v singlu.

  • Opět poběží na vlastním enginu, tentokrát doplněném licencovanými technologiemi.



Linky na fórum:
Obecná diskuse o RPB

Skladba Medley

Tak jsme se konečně dočkali. Jak již bylo naznačováno v interview, na Štedrý den si pro nás Piranha Bytes nachystali dárek v podobně skladby s názvem Medley. Zatím můžete stahovat z odkazu Piranha Bytes.

Wallpaper: Mořské útesy

S úderem dnešní půlnoci se nám objevil poslední dílek z posledního artworku. K vidění jsou mořské útesy, na kterých stojí postava s pochodní a hledí na jeskyni ve skalách ostrova. Stahujte z naší galerii wallpaperů.

Vánoční interview s Mike Hoge

Německé stránky WoPB.de přinesly Vánoční interview s Piranha Bytes o jejich novém projektu. Mike Hoge odpověděl na množství otázek týkajících se příběhu, enginu, aktuálního stavu projektu atp. Mimojiné prozradil, že se brzy dočkáme artworků monster a naznačil, že na Vánoce by mohla přijít hudební ukázka. Celé interview čtěte v sekci Články.

Wallpaper: Ostrovní panorama

Času je míň a míň a dle mého mínění se objevují zajímavější a zajímavější wallpapery. Dnešek odkryl nový wallpaper s kammenou hlavou kdesi v mokřadech a sopkou v pozadí. Stahujte z naší galerii wallpaperů.

Wallpaper: První RPB bytost

Do Štědrého dne zbývá pět dní a adventní kalendář od Piranha Bytes nám ukázal další, již třetí, poklad. Je jím opět wallpaper s motivem artworku bytosti z nové hry, která svou ulitou připomíná nějakého šneka. Stahujte z naší galerii wallpaperů.

Wallpaper: Sopečný ostrov

Čas odkryl v adventním kalendáři od Piranha Bytes další celý obrázek. Je jím wallpaper s vyobrazením sopečného ostrova, o němž se PB vyjadřovali již dříve. Stahujte z naší galerii wallpaperů.
1 | ... | 29 | Strana 30 | 31


Archiv novinek



Gothicz.net | Gamefan.cz | © Kamil Krásný & Paulie & Jémák 2007-14 TOPlist