Risen fansite - návody, novinky, wallpapery, screenshoty, tipy a triky
r1 r2 r3 fórum

Novinky ze sekce Risen 2

Risen 2 na STEAMu se slevou 66%

Po celý dnešní den můžete na STEAMu nakoupit Risen 2 a přidaná DLC se slevou 66%. Akci najdete zde.



Zářijový, říjnový kalendář + cennosti z Risen 2: DW

Říjen je již tady a tak nám nezbývá nic jiného, než přijít s pravidelným kalendářem z prostředí Risen 2: Dark Waters. A jelikož jsme zářijový zaspali, přinášíme vám jej dodatečně. Ten zářijový je s motivem Hrobového pavouka, říjnový pak s motivem Ohnivého ptáka.







Navíc jsme ani dnes nezapomněli na další aktualizaci ze hry Risen 2: DW - jedná se o soupis všech cenností, které ve hře můžete nalézt, ukrást nebo jinak nabýt.

Risen 2: Dark Waters - NPC postavy

Ani takto časně ráno v neděli nepřijdete o další aktualizaci Risen 2 webu – připravili jsme pro vás soupis všech NPC postav, které ve světě Risen 2 můžete potkat. Vše je přehledně rozděleno dle počátečního písmena jména, lokace nebo frakce, do které ta či ona postava patří. Doufáme, že se vám tento soupis bude líbit.

Risen 2: Dark Waters - návod

Dnes vám přinášíme další z řady obsáhlých aktualizací webu Risen 2 – v tomto případě se jedná o dlouho očekávaný návod na tuto hru, ve kterém najdete postupy plnění herních úkolů jak za stranu Inkvizice, tak i za tu domorodou. Doufejme tedy, že se vám tento návod bude líbit a hlavně – že vám pomůže. Přejeme příjemné čtení :-)

Voodoo magie + Vlastnosti a dovednosti

Dnes vám přinášíme dvě rozsáhlé aktualizace v jedné novince – jedná se o Voodoo magii a soupis všech Vlastností a dovedností, které ve hře můžete dále rozvíjet. Snažili jsme se v těchto článcích sepsat vše, co se k tématu vztahuje, proto pevně věříme, že v nich najdete vše, co budete potřebovat. Zároveň bych zde chtěl opět za pomoc poděkovat uživatelům Liflaen a kloudici , bez kterých by voodoo aktualizace takto brzo nikdy nejspíše nevyšla.




Risen 2 ve slevě

Pokud ještě nemáte doma svoji kopii Risen 2 a čekáte, až hra bude k dispozici za lepší cenu, nastala vaše příležitost. Na Xzone Risen 2 nyní seženete ve slevě za 449,- Kč. Ke hře dostanete i dvě DLC. Akční cena platí do půlky října.

Risen 2: Dark Waters - Lokace herního světa

Je to již delší dobu, co jsme vydali nějakou tu aktualizaci Risen 2. Nyní přichází na řadu jedna z největších, které jsme kdy zpracovali – Lokace z prostředí Risen 2: Dark Waters. V té jsme se snažili obsáhnout vše, co se týká toho či onoho místa. V článcích najdete popis samotné lokace, obrázky z ní, mapu a další důležitá místa a v neposlední řadě výběr pěti klíčových NPC postav. Vše jsme se snažili udělat přehledně, čtivě a celkově uživatelsky přijatelně. Proto doufáme, že se vám budou lokace líbit.

Na závěr bych chtěl poděkovat dvěma uživatelům, bez kterých by tyto lokace buď nevznikly anebo by jejich zpracování trvalo o mnoho déle – v první řadě jde o kloudici, která převáděla náš risen jazyk do spisovné češtiny, v té druhé pak o uživatele Liflaena, který přispěl několika články v době, kdy mě začínal docházet dech.


Srpnový kalendář

Ani v měsíci srpnu nepřijdete o další z řady pravidelných kalendářů z prostředí Risen 2: Dark Waters. Nyní je hlavním motivem Leviathan. Snad i nyní tento skvost použijete na zpestření vaší pracovní plochy.








Zároveň bychom vám chtěli oznámit započaté práce na zaktualizování další položky webu Risen 2 v sekci "Lokace – herní svět". Práce je sice až nad hlavu, ale již nyní vám můžeme slíbit, že výsledek bude stát za to a máte se na co těšit.

Herní činnosti

Dnes jsme pro vás připravili souhrn všech herních činností, se kterými se v Risen 2: Dark Waters můžeme setkat. Pravdou ovšem je, že některé natolik zásadní činnosti jsme do této aktualizace nezahrnuli, jelikož na nich pracujeme zvláště a budou vydány jako samostatný článek.

V neposlední řadě bych chtěl také poděkovat fanartové skupině Řád věčného plamene, jejichž členové se na dnešní aktualizaci podíleli svými články.

Víkend na Xzone ve znamení Risen 2

Víkend ve znamení Risen 2. Tak by se dal nazvat nadcházející víkend, ve kterém můžete zakoupit hru Risen 2: Dark Waters se slevou 200 Kč. Stačí do vzkazu v pokladně napsat správné heslo “Risen2sleva“. Objednávat můžete zde.





1 | Strana 2 | 3 | ... | 24


Archiv novinek



Gothicz.net | Gamefan.cz | © Kamil Krásný & Paulie & Jémák 2007-14 TOPlist