Risen fansite - návody, novinky, wallpapery, screenshoty, tipy a triky
r1 r2 r3 fórum

Novinky ze sekce Risen 2

Risen 2 bez DLC za 50Kč !

Pokud stále ještě nemáte druhý díl ze série Risen, můžete si jej nyní zakoupit na stránkách Click2play.cz za neuvěřitelných 50Kč. Pravdou ovšem je, že se jedná o základní hru, tedy bez dalších rozšíření.

Zakoupením této digitální edice získáte Steam kód, který poslouží k samotnému stažení a aktivaci hry.




The Humble Deep Silver Bundle

Pokud doposud nevlastníte Risen 2: Dark Waters, určitě vás zaujme akce internetového obchodu Humblebundle.com, v jehož nabídce se nyní právě Risen 2 objevil. A co zajímavého vlastně na této nabídce je? Už jen to, že pokud se pro tuto hru rozhodnete, získáte koupí celý balíček The Humble Deep Silver Bundle , který obsahuje hry Saints Row: The Third, Saints Row 2, Risen 2: Dark Waters a Sacred 2: Gold Edition. A aby toho nebylo málo, cenu balíčku si stanovujete sami. Samozřejmostí je i to, že pokud se rozhodnete pro nadprůměrnou cenu, můžete získat jako bonus další hry. Pozor, nabídka je časově omezená!






Linky na fórum:
Humble bundle - Risen 2 za dolar!

Oficiální Risen 2: Dark Waters e-shop

Pokud se řadíte mezi skalní fanoušky hry Risen 2: Dark Waters, můžete si nyní v oficiálním Risen e-shopu zakoupit velké množství nejrůznějších předmětů s tématikou právě této hry. Trička, mikiny, kryty iPadů a iPhonů, termo hrnky – to vše v tomto obchodu naleznete. Více informací naleznete na stránkách risen-shop.spreadshirt.de.




3 v 1 aneb v množství je síla

Jak už sám titulek napovídá, dočkáte se v této novince třech aktualizací – v první naleznete soupis všech NPC postav z Risen 2: Dark Waters, které je možné okrást (vše navíc doplněno o potřebné statistiky a přehledné zakreslení těchto postav do map). Více naleznete v levém sloupci Risen 2, položka Vybírání kapes.

V další aktualizaci bychom vás chtěli informovat o nově vzniklém subfóru Risen 2: Modifikace, ve kterém se vám pokusíme postupem času představit nejzajímavější modifikace k této hře.

A přichází řada na poslední dnešní aktualizaci, ve které vám přinášíme již tradiční vánočně laděný balíček z fanartových stránek Piranha Fanart Portal.




Risen 2: Dark Waters - Jak na soutěž ve střelbě

Dnes večer vám přinášíme další aktualizaci tipů a triků z prostředí Risen 2: Dark Waters. Jedná se o zajímavé informace vztahující se k herní minihře "Střelecká soutěž" – přesněji jde o tipy jak co nejefektivněji sestřelit plný počet vyhozených předmětů a jak si střílením přijít k velkému množství zlata, které se zejména na začátku více než hodí.


Risen 2: Dark Waters - Úkolové předměty

Dnešní aktualizace obsahuje další z řady tipů a triků ke hře Risen 2: Dark Waters – nyní se jedná o soupisy a mapy úkolových předmětů, které musíte najít a posbírat, což je ovšem někdy větší problém, než na jaký to zprvu vypadalo. Proto tyto mapy, ve kterých naleznete přesné umístění těchto předmětů.

Risen 2: Dark Waters - Učitelé

Na nedělní novinku připadla další z řady aktualizací Risen 2 webu - nyní se jedná o soupis všech učitelů, které ve hře najdete. Vše je jako vždy přehledně rozděleno dle kategorií, abyste se v přehledu lépe orientovali. Zároveň v soupisu naleznete také všechny požadavky, které jsou k naučení potřebné.


Kovářství a výroba střelných zbraní, listopadový kalendář

Dnes jsme pro vás připravili krátké články o kování mečů a výrobě střelných zbraní, ve kterých naleznete vše, co k tomuto tématu potřebujete vědět. Vše samozřejmě doplněno o doprovodné obrázky pro lepší představu.



A jako bonus vám přinášíme listopadový kalendář z prostředí Risen 2: Dark Waters - nyní s motivem Krakena. Nutno podotknout, že se opět jedná o podařený kousek.






Risen 2: Dark Waters - Bestiář

V dnešní novince vám přinášíme další aktualizaci webu Risen 2: Dark Waters. Jedná se o nově vytvořený bestiář, ve kterém naleznete soupis všech monster, se kterými se ve hře setkáte – vše je přehledně rozděleno dle abecedy a ohvězdičkováno dle obtížnosti. Doufáme, že se vám tato verze bestiáře bude líbit a pomůže vám v zorientování se ve hře.

Risen 2 - Bojový systém + Achievementy

V dnešní novince vám přinášíme celkový popis bojového systému hry Risen 2: Dark Waters. V něm si můžete přečíst jednotlivé popisky všech zbraní, které můžete ve hře používat, dále tam najdete i několik tipů a triků, jenž se vám budou určitě někdy hodit. Vše je pak završeno špinavými triky, které mají bezesporu své místo v bojovém systému.



A aby toho nebylo málo, přinášíme vám soupis všech Achievementů (česky úspěchů), které byly do Risen 2 přidány – krom všech základních achievementů zde najdete i tajné a DLCčkové úspěchy.

Strana 1 | 2 | ... | 24


Archiv novinek



Gothicz.net | Gamefan.cz | © Kamil Krásný & Paulie & Jémák 2007-14 TOPlist