Risen fansite - návody, novinky, wallpapery, screenshoty, tipy a triky
r1 r2 r3 fórum

Zobrazení novinky

Střípky příběhu Risen 2

Díky našim německým kolegům, kteří sepsali výtah informací z článku v PC Games, nyní máme možnost nahlédnout na první střípky příběhu Risen 2.

Budete hrát za bezejmenného hrdinu z předchozího dílu. Hrdina si velmi dobře pamatuje na události z prvního dílu (neutrpěl tedy žádnou ztrátu paměti jako třeba v hrdina v G2) a A vzpomínky na minulost jej nyní trápí. Poznamenán bojem nyní žije v desiluzi v malém přístavu jménem "Caldera". Vypadá tak trochu jako Tom Cruise, nosí pásku přes oko, pod kterou se nachází okulár bývalého Inkvizitora.

Risen 2 se již neodehrává na ostrově Faranga, ale na různých ostrovech. Caldera je poslední bašta Inkvizice, která se stále soustřeďuje na poražení titánů. Na moři ovšem vládnou bouře, kvůli kterým jsou zásobovací lodě odsouzeny ke ztroskotání. Jednoho dne je na pevninu vyplavena Patty, hrdinova přítelkyně z prvního dílu, díky čemuž se hrdina zase rozvzpomene na svůj osud.

Kromě Patty v Risen 2 nás čeká mnoho známých a ještě více nových postav. Na začátku hry také potkáme Carlose, bývalého velitele vojáků v přístavu na Faranze. Prozradí nám, že otec Patty, Greg(orius) Stahlbart, našel způsob, jak plout světovými oceány tak, aby jeho loď nebyla potopena. Hrdina se připojí ke své staré přítelkyni, aby našel jejího otce spolu s jeho tajemstvím a současně také zachránil svět.

Celkově má být příběh komplexnější a také více "vedoucí". To znamená, že narozdíl od Risen, bude mít počáteční děj silnou linii. V pokročilé fázi hry bude děj stále volnější a volnější a hráčova rozhodnutní budou mít silné důsledky.

Další informace o herním světě a technické stránce věci budou následovat během odpoledne.





Gothicz.net | Gamefan.cz | © Kamil Krásný & Paulie & Jémák 2007-14 TOPlist