Risen fansite - návody, novinky, wallpapery, screenshoty, tipy a triky
r1 r2 r3 fórum

Zobrazení novinky

Hudba v Risen 2 nebude od Kaie Rosenkranze

Minulý týden prosákla na net informace, že ozvučení Risen 2 již není prací Kaie Rosenkranze, který již není v týmu Piranha Bytes. Kai nyní pracuje na svém vlastním projektu a jeho místo pro Risen 2 pravděpodobně zaujme Bastian Seelbach, jehož poslední prací bylo ozvučení Arcania: Gothic 4.

Na fórech se samozřejmě začaly vést různé diskuse a včera se vyjádřil i Kai, který hráče uklidnil a prohlásil, že "hudba je v dobrých rukou". Kai dále zmínil následující:

Já osobně jsem se na začátku každého PB projektu pokusil pročistit si hlavu a nastavit se úplně nově na nadcházející hru. Na jednu stranu jsem toho docílil díky technickým rozdílům (u G1 a G2 byla hudba skládána za běhu na pozadí z jednotlivých not, přičemž jsem mohl použít jen málo malých kousků skladeb, u Gothica 3 a Risen jsem pak vytvořil kompletní skladby, které se pak kombinovaly), na druhou stranu měl každý titul svůj vlastní charakteristický styl, svou vlastní "identitu". Soundtracky her od PB byly doposud velmi odlišné a vy jste každý nový směr a styl přijali s otevřenou náručí a zvědavostí. Totéž byste měli udělat i nyní. S nezaujatým sluchem si budete moci plně užít tu péči a kvalitu, jaké jsou uloženy v každém vláknu ozvučení Risen 2.


Nechme se tedy překvapit, co pro nás Bastian připraví.




Gothicz.net | Gamefan.cz | © Kamil Krásný & Paulie & Jémák 2007-14 TOPlist