Risen fansite - návody, novinky, wallpapery, screenshoty, tipy a triky
r1 r2 r3 fórum

Novinky ze sekce Risen 2

Inventář Risen 2 - Prsteny

Dnes jsme pro vás připravili jednu z těch méně obsáhlých aktualizací, kdy jsme se věnovali čistě jedné položce z rozsáhlého inventáře Risen 2 – prstenům. Jako vždy je najdete v levém menu webu Risen 2: Dark Waters, sekce Inventář.

Abychom vás ale navnadili, tak vězte, že již nyní připravujeme další z řady aktualizací, kdy se vrhneme na bojový systém, herní činnosti a další neméně zajímavé články. Proto nás určitě sledujte.

Kalendáře na červen a červenec + Risen 2 Inventář: Náušnice

Dnes vám přinášíme dva nové kalendáře - na měsíc červen a červenec. Motivem toho červnového je náš známý bezejmenný hrdina spolu s Patty a jejím otcem Stealbeardem, na červencovém kalendáři najdete motiv Strážce. Pokud tedy ještě nevíte čím si ozdobit plochu svého počítače, určitě neváhejte.







A aby toho nebylo na jednu novinku málo, přinášíme vám další z řady aktualizací Risen 2 webu – nyní jsme pro vás připravili soupis všech náušnic, které ve hře můžete nalézt. Jako vždy je najdete v levém menu, položka Inventář.

Inventář Risen 2 - Zbraně

Dnes jsme pro vás připravili jednu z těch obsáhlejších aktualizací, ve které jsme se zaměřili na zbraně, které můžete využívat v Risen 2. Vše je nyní přehledně srovnáno v levém menu v sekci Inventář. Pokud byste narazili na nějakou chybu, popř. jinou nesrovnalost, určitě nám to napište na naše fórum.

Vydáno Demo Risen 2: Dark Waters

Pozdě, ale přece – dne 22.6.2012 bylo oficiálně vydáno Demo Risen 2: Dark Waters ve verzi pro PC. Stahovat jej můžete ze stránek Steamu, popřípadě přímo přes vašeho steamového klienta.



Tipy a triky - Jak na silnější monstra + překonání rekordu

Dnes jsme pro vás připravili krátký návod na zdolání silnějších monster ze začátku hry bez ztráty života – proto pokud máte s nějakými nepřáteli problémy, určitě se podívejte do sekce Tipy a triky.

Zároveň bychom vás chtěli upozornit na probíhající přípravu překonání stávajícího rekordu v počtu přítomných uživatelů ve stejnou dobu na našem fóru – nové datum bylo stanoveno na tuto neděli 24. 6. 2012 v 19:00 hod. , takže pokud máte v tuto hodinu čas, vytvořený účet a chuť být “při tom“, rozhodně nás přijďte podpořit.. Více o rekordu na našem fóru.

Boty, kalhoty, pokrývky hlavy, košile a pláště

Dnes vám přinášíme obsáhlou aktualizaci inventáře Risen 2: Dark Waters – jedná o soupis bot, kalhot, pokrývek hlavy, košil a plášťů. Doufáme, že budete s aktualizací spokojeni, snažili jsme se v soupisech obsáhnout opravdu všechny předměty, ikdyž to občas bylo dost náročné. Více v levém sloupci menu Risen 2, položka Inventář.

Pokud byste narazili na nějakou chybu, popřípadě chtěli doplnit chybějící předmět, určitě nám napište na našem fóru.

Risen 2 - Tipy a triky a Mod Starter

Po delší době opět pokračujeme v seriálu aktualizací Risen 2 webu. Dnes se jedná o nově připravené stránky Tipy a triky a Risen 2 Mod Starter . V tipech a tricích si budete moci časem přečíst mnoho zajímavých článků a soupisů, ve kterých zjistíte, jak a kde najít určité předměty, jak co nejefektivněji porazit toho či onoho nepřítele a další podobné. Takže určitě neváhejte a tuto sekci sledujte. Na začátek jsme pro vás připravili místa nálezu fragmentů Legendárních zbraní.

V druhé části aktualizace se pak můžete podívat na program Risen 2 Mod Starter, který vám co nejvíce pomůže se správou modifikací. Tento program již určitě znáte z dob Risen 1, kdy vyšel ve svých prvních verzích. Více již v sekci Download - Risen 2 Mod Starter.

Risen 2 Mod Starter v2.0

Tak jako k prvnímu dílu série Risen, byl vydán i k tomu druhému Risen 2 Mod Starter - tedy prográmek, který v sobě sdružuje nejrůznější modifikace pro hru Risen 2: Dark Waters. Pravdou sice je, že je tento projekt modů k Risen 2 na začátku (nyní obsahuje zhruba patnáct modů) časem se ale určitě můžeme těšit na další podařené modifikace – stejně jak tomu bylo i u prvního dílu této série.

A co všechno vlastně nyní RMS za modifikace obsahuje? Většinou to jsou takové módy, které zlepšují anebo jinak upravují grafické prostředí hry. Také v databázi můžete nalézt tolik oblíbené změny obličejů hlavního hrdiny třeba na piráta Jacka Sparrowa anebo starého známého hrdinu ze série Gothic.

Stahovat Risen Mod Starter (verze 2.0.0.0)nyní můžete ze stránek Worldofrisen.de.

Trailer k DLC Ostrov vzduchu + Amulety z Risen 2

Od vydání posledního DLC pro hru Risen 2: Dark Waters uběhl již týden. Marketing však nejspíše zaspal a tak reklamní kampaň na tento přídavek začala až včera a to formou oficiálního traileru Risen 2: Dark Waters DLC Chrám vzduchu. Zhlédnout jej můžete na našem YouTube kanálu:



A aby toho na víkend nebylo málo, přinášíme vám i dnes další z řady aktualizací Risen.cz webu – nyní soupis amuletů. Více opět v sekci Inventář - Amulety.

Inventář Risen 2 - Lektvary a Herbář

Po nějaké době vám opět přinášíme aktualizaci inventáře ze hry Risen 2: Dark Waters. Nyní se jedná o zpracované lektvary a soupis všech rostlin, které ve světě Risen 2 můžete nalézt. Více již v sekci Inventář Risen 2 - Lektvary a Herbář.
1 | 2 | Strana 3 | 4 | ... | 24


Archiv novinek



Gothicz.net | Gamefan.cz | © Kamil Krásný & Paulie & Jémák 2007-14 TOPlist