Risen fansite - návody, novinky, wallpapery, screenshoty, tipy a triky
r1 r2 r3 fórum

Novinky ze sekce Risen 3

Další nové screenshoty

Na ruských fanstránkách risen2.ru se objevilo několik nových screenshotů. Mrknout na ně můžete v tomto a tomto článku.

Na screenech vidíme mimo jiné i boj s jakousi okřídlenou bestií, která vypadá opravdu zajímavě.




Osm nových screenshotů

V rámci preview Risen 3 na německém portálu GamesWelt vyšlo osm nových screenshotů. Podívat se na ně můžete v sekci Risen 3 - Screenshoty.




CGI Trailer + upřesněný datum vydání

Také se vám zdál původně vydaný Teaser trailer jako součást nějakého většího videa? Jestli ano, pak jste měli pravdu – dnes byl vydán kompletní CGI Trailer, ve kterém uvidíte opravdu vše. S videem byla zároveň uvolněna informace, ve které byl upřesněn datum vydání pro evropský trh – jedná se o 15.srpna.



Za info díky Lariovi.

Obal krabice Risen 3

Na stránkách Deep Silveru, hlavního vydavatele Risen 3, se můžete podívat na pravděpodobný obal krabice hry. Vidíme bojovníka v těžké zbroji a s obouručním mečem, jak čelí jakémusi ještěrovitému monstru.




Díky čtenáři jack1220 za info.

Preview Risen 3 v německém Gamestaru

Německý herní časopis Gamestar zveřejnil krátké preview k Risen 3. Přinášíme vám výtah zajímavých informací.

Bojový systém vypadá lépe než v Risen 2, pohyby jdou plynule od ruky, možné jsou komba, úhyby, protiútoky i špinavé triky jako v předchozím díle. Úkoly lze řešit vícero způsoby, přímo v dialogu můžete používat dovednosti jako stříbrný jazyk či zastrašování. Ve světě na vás čekají poklady, a to i na ostrovech, kam lze jen doplavat. Všemožné pomůcky jako minimapa či světelné zvýraznění předmětů lze vypnout.

Kritizován je zatím systém zlodějiny, kdy postavy na krádež věcí v jejich obydlích reagují pouze slovně. Obtížnost má být také údajně zatím příliš jednoduchá.

Redaktor magazínu shrnul své dojmy do následujícího odstavce:

Začátek mě přesvědčil: Takhle by to teda šlo! Můj nejdůležitější poznatek z hraní beta-verze: Chci hrát dál! Risen 3 staví na starých silných stránkách a vyhýbá se nešvarům svých předchůdců. Zmlácené nepřátele můžu obrat, můžu blokovat útoky monster, plavat a šplhat, což mi po Risen 2 tak nějak dostačuje. K tomu všemu trochu vylepšená grafika a jako obvykle hutný svět, který láká k objevování. Než ale hra opravdu vyjde, měla by se trochu zvednout obtížnost a chování NPC postav by mělo být trochu uvěřitelnější. Je to ale zatím jen beta!

První ingame střípky z Risen 3

Je to už nějaký pátek, co německý portál Deutsche Welle publikoval reportáž o vývoji video her a jejich podobě s filmovým průmyslem.

Zajímavé pro nás je, že si redaktoři za příklad herních vývojářů vybrali Piranha Bytes a jejich připravený titul Risen 3. V reportáži tak můžete vidět první skutečné záběry ze hry. Jedná se o pár průletů krajinou, přístavním městem a boj s mrchožrouty. Počkat, nebyli mrchožrouti náhodou v Gothicu? :)



Díky Honzovi Zniščálovi za upozornění.

Risen 3: Titan Lords - Bestiář

Pro dnešek jsme pro vás připravili český překlad oficiálně představených monster ze hry Risen 3: Titan Lords. Prozatím se sice jedná o dvě monstra, postupně však budeme dle nově vydaných seznam aktualizovat, takže se nemusíte bát, že o nějaké přijdete. Odkaz naleznete v levém sloupcovém menu.

Risen 3:Titan Lords - nové screenshoty

Deep Silver vydali další porci nových screenů z připravované hry Risen 3: Titan Lords. Všechny pohromadě si je nyní můžete prohlédnout v naší galerii.




Risen 3 Teaser Trailer

K vidění je první trailer k Risen 3. V krátkém videu vidíme souboj hrdiny s jakýmsi monstrem, přičemž se nejedná o skutečné ingame záběry, ale klasický cinematic trailer.

První skutečné ohlasy od hráčů by mohly přijít v květnu, kdy bude Risen 3 prezentován na herním veletrhu v německém Kolíně nad Rýnem.

Systém morálky v Risen 3

Preview Risen 3 od německého portálu GameStar přineslo několik nových informací. Tou nejzajímavější je novinka v hrách od Piranha Bytes v podobě systému morálky.

Už od do prvního Gothica se v komunitě objevují diskuse o tom, jak se kdo z nás ve hře chová. Risen 3, zdá se, přinese adekvátní odměnu pro všechny virtuální křiváky. Za špatné činy (např. lhaní) totiž obdržíte jisté minusové body. Čím více těchto bodů máte, tím více se přibližujete ke špatnému osudu . Váš morální statut ovlivní, jak na vás lidé reagují, dokonce má vést i k jinému konci hry. Hra ovšem bude obsahovat způsoby, jak ztracenou morálku získat zpět, takže snad bude možné nějaké černé kaňky na reputaci nějak vymazat.

V preview se také objevila informace o jakémsi světě Stínů, což je de facto záhrobí, kde můžete narazit na duše zemřelých lidí. Tam také narazíte mimojiné na Inkvizitora Mendozu z prvního dílu.

Další novinkou je přítomnost plavání, která v hrách série Risen zatím chyběla. Díky ní tak budete moci vlastními silami navštívit malé ostrůvky nedaleko pobřeží.

Redaktor německého plátku své první dojmy z hry shrnul v následujícím odstavci:

Risen 3 nebudí dojem ani nového začátku ani návratu k prvnímu dílu či ke starým hrám Gothic, ale jeví se jako rozšířená a trochu vylepšená verze Risen 2. Komu se poslední díl nelíbil, měl by být opatrný, například z toho důvodu, že hra znovu neobsahuje celistvý herní svět. I z technického hlediska se moc neudálo, dialogy vypadaly staře už v předchozí hře. To mi ale až tak nevadí, jelikož i roztříštěná ostrovní říše v Risen 2 byla zatraceně působivá - i pro takového odpůrce pirátů jako jsem já.
1 | ... | 3 | Strana 4 | 5


Archiv novinek



Gothicz.net | Gamefan.cz | © Kamil Krásný & Paulie & Jémák 2007-14 TOPlist