Risen fansite - návody, novinky, wallpapery, screenshoty, tipy a triky
r1 r2 r3 fórum

Zobrazení novinky

Oficiálně představeno první monstrum: Písečný démon

Ačkoli v našem bestiáři již nějakou dobu můžete najít info o známých monstrech z Risen 2, první skutečně ucelené informace o některém z nich přichází až nyní.

Na oficiálním webu byl totiž zveřejněn popis Písečného démona. Přinášíme vám jeho překlad. Oficiální web napovídá, že nás čeká představení ještě dalších pěti vybraných bestií.

Tato odporná monstra se vynořila z hlubin moří a nyní číhají na svou kořist, zpravidla v písečném terénu. Píseční démoni nejsou nikterak velicí, ale co jim schází ve velikosti, to náležitě vynahrazují výskytem ve velkých skupinách. Jakmile je oběť obklíčena skupinou démonů, není úniku. Bezmocná kořist je krvežíznivou smečkou bleskurychle sražena k zemi a nemilostivě zabita. I ti nejzkušenější bojovníci se musí mít před těmito bestiemi na pozoru.

Svou kořist démoni lákají pomocí zářící lucerny, na kterou se čas od času chytí i nepozorní dobrodruzi. Když ji pozorujete delší dobu, přijde vám, jako by vás ta koule sledovala. Při pohledu na jejich rychlé pohyby a zuby ostré jako břitvy člověka napadne, jaké další bestie mohou ještě z hlubin povstat.






Gothicz.net | Gamefan.cz | © Kamil Krásný & Paulie & Jémák 2007-14 TOPlist