Risen fansite - návody, novinky, wallpapery, screenshoty, tipy a triky
r1 r2 r3 fórum

Oficiální patche Risen 3: Titan Lords

V dnešní novince vám představíme soupis všech oficiálně vydaných patchů pro hru Risen 3. Vše přehledně sepsáno a přeloženo. Pokud se na článek budete chtít podívat, najdete jej v levém menu sekce Risen 3: Titan Lords.

Risen 2 bez DLC za 50Kč !

Pokud stále ještě nemáte druhý díl ze série Risen, můžete si jej nyní zakoupit na stránkách Click2play.cz za neuvěřitelných 50Kč. Pravdou ovšem je, že se jedná o základní hru, tedy bez dalších rozšíření.

Zakoupením této digitální edice získáte Steam kód, který poslouží k samotnému stažení a aktivaci hry.




První verze češtiny pro Risen 3 ke stažení

Farflame a jeho tým dnes vydává pro všechny netrpělivé hráče první veřejnou verzi češtiny do hry Risen 3: Titan Lords. Jedná se o rozpracovanou verzi, takže není ještě vše přeloženo a otestováno. Tak na to prosím nezapomínejte.

Co čeština obsahuje:
- dialogy a úkoly z Krabího pobřeží (kompletně hotovo), Tacariguy (téměř kompletní), Kily (částečně hotovo) a Taranisu (malá část)
- většinu předmětů z těchto ostrovů
- záznamy v deníku z těchto ostrovů
- popisy vlastností a schopností
- rozhraní, hlavní menu, intro

Poznámky:
- Některé texty byly přeloženy podle originální němčiny, a proto nesedí s anglickým dabingem. Vysvětlení na webu překladu.
- Nedoporučujeme zkoušet hrát jinde. Zbytečně si zkazíte zážitek kvůli chybám, nepřeloženým textům ap. Tato čeština je hlavně na vyzkoušení hry a splnění nějakých úkolů.


Novinky o připravované češtině Risen 3

Jak jsme vás již informovali, češtinu ke hře Risen 3: Titan Lords připravuje zkušený překladatel Farflame a jeho tým. V dnešní novince bychom vás společně chtěli informovat o dalším postupu v samotném překladu:

Přeloženo je již zhruba 15% všech textů, v nejbližší době by se mělo přistoupit k testování začátku hry. Samotná hra obsahuje značné procento názvosloví, které bylo již zveřejněno v druhém dílu této série. V minulých týdnech se také přihlásilo několik nových překladatelů, kteří chtěli s překladem pomoci. Mnoho jich však odpadlo na časové náročnosti překladu a jeho složitosti.


Takže jak sami vidíte, překlad díky kvalitnímu týmu postoupil značně kupředu. Pokud byste chtěli i vy nabídnout své překladatelské dovednosti, nebojte se Farflama kontaktovat. - za každou opravdovou pomoc bude vděčný nejenom on, ale i celá hráčská komunita.

Digitální verze již v prodeji!

Od včerejšího dne je v prodeji digitální verze Risen 3: Titan Lords (thx Lario), tedy o celé dva dny dříve, než vyjde verze krabicová. A co na vás ve hře vlastně čeká? Recenzi herního portálu Games.cz si můžete přečíst na jejich stránkách.

Risen 3 je jako oblíbený žvanec v restauraci, kde už patnáct let vaří jeden a ten samý kuchař. Moc dobře víte, co čekat, už vás to trochu unavuje a kuchaře očividně také. Jenže zvyk je železná košile, vám to stále chutná a faktem je, že takovou role-playing gastronomii nikde jinde nepodávají. Jinými slovy, extázi na úrovni Gothic II tu nenajdete, solidní kus práce však ano.

Risen 3 - Balíček screenů + Obří krysa

V několika minulých dnech zaplavilo ruské stránky Risen2.ru obrovské množství nejrůznějších screenshotů, ze kterých vám přinášíme výběr těch nejpodařenějších. Všechny tyto naleznete v levém menu.





Zároveň jsme pro vás připravili český překlad dalšího oficiálně představeného monstra. Nyní se jedná o Obří krysu.

Unboxing Limitované edice Shadow Lord

Německé stránky Spieletipps představily unboxing Limitované edice Shadow Lords hry Risen 3: Titan Lords. Pokud pořád přemýšlíte jakou edici si nakonec objednáte, možná vám toto video v rozhodování pomůže.



Pro jistotu jen připomínáme, že hra vyjde již příští týden!

Čeština k Risen 3: Titan Lords

A je to venku - oficiální oznámení české lokalizace k Risen 3. Sice to bude nějakou tu chvilku trvat, výsledek však určitě bude stát za to. Více v novince na stránkách společnosti Cenega:

Po dlouhodobé, leč neúspěšné snaze prosadit oficiální lokalizaci jednoho z nejočekávanějších RPG roku 2014 se Cenega Czech spojila s překladateli přímo z řad fanoušků této série. Češtinu pro Risen 3 připravuje Farflame a jeho tým, který už má za sebou celou řadu lokalizací, a to včetně výpravných RPG, jako je třeba The Elder Scrolls: Oblivion nebo Drakensang. Lokalizace je tedy v dobrých rukou!


Další info naleznete na stránkách autorského týmu, popř. v budoucnu i na našem fóru.

Risen 3 - Gildy, příběh a HW požadavky

Dnes jsme pro vás připravili překlad oficiálně představených gild Risen 3: Titan Lords. Dále můžete od dnešního dne nalézt na našich stránkách překlad příběhu této hry. A aby toho nebylo málo, přikládáme i HW požadavky.





Minimální požadavky

Operační systém: Windows Vista SP2, Windows 7 SP1, Windows 8
Procesor: Dualcore s 2,4 GHz
RAM: 2 GB
Grafická karta: Geforce 9600 GT nebo Radeon HD 3850
VRAM: 512 MB
HDD: 8 GB volného místa

Doporučené požadavky

Operační systém: Windows 7 (64 Bit), Windows 8 (64 Bit)
Procesor: Core i5 s 2,5 GHz nebo AMD Phenom II x4 940 s 3,0 GHz
RAM: 4 GB
Grafická karta: Geforce GTX 470 nebo Radeon HD 5850
VRAM: 512 MB
HDD: 8 GB volného místa

Risen 3 - Stínový válečník + nové gameplay videa

V dnešní novince jsme pro vás připravili překlad nově vydaného monstra Risen 3 – Stínového válečníka. Dále bychom vás chtěli upozornit na několik videí, která se objevila na německých stránkách WOR. Pokud nejste pořád rozhodnuti, zda si R3 koupíte či ne, mohla by tato videa vaše rozhodování ulehčit:







A aby toho nebylo na víkend málo, můžete si prohlédnout Risen 3 Achievementy, které zveřejnily ruské stránky Risen2.ru. Achievementy jsou samozřejmě v ruštině, pro překlad můžete využít některý z internetových překladačů.
1 | Strana 2 | 3 | ... | 66


Archiv novinek



Gothicz.net | Gamefan.cz | © Kamil Krásný & Paulie & Jémák 2007-14 TOPlist