Risen fansite - návody, novinky, wallpapery, screenshoty, tipy a triky
r1 r2 r3 fórum

CZ v.1.04 pro Risen 3

Před pár dny vyšla další verze CZ pro hru Risen 3: Titan Lords, která by měla opravovat chybu při instalaci u Steam verze. Stahovat ji můžete v levém sloupci menu, pod položkou Čeština.

CZ v.1.03 pro Risen 3

Dnes byla vydána další verze CZ pro hru Risen 3: Titan Lords. Tato nejnovější verze obsahuje podporu GOG verze hry. Odkaz naleznete v levém sloupci menu, pod položkou Čeština.

Interview s překladateli Risen 3

V dnešní novince se ještě na chvíli vrátíme k českému překladu hry Risen 3: Titan Lords – položili jsme autorům této lokalizace několik otázek ohledně věcí, které nás zajímaly. A tak si i vy můžete přečíst, jaké bylo překládání takto obsáhlé hry. Vše naleznete v levém menu, pod odkazem články. Příjemnou zábavu při čtení.

Asi nejtěžší bylo vyhledávat potřebné rozhovory pro testování. Přesněji, najít tu správnou pozici pro nahrání. Na konci překladu jsem jich měl 646!

CZ v.1.02 pro Risen 3

Vyšla další verze češtiny pro hru Risen 3: Titan Lords. Ta opravuje nějaké ty překlepy a chybu instalátoru, kdy nešla čeština nainstalovat. Jako vždy ji můžete stahovat v levém menu našeho webu.

Kompletní CZ pro Risen 3

V dnešní novince Vám přinášíme již kompletní CZ verzi pro hru Risen 3: Titan Lords. Tato poslední verze obsahuje veškerý překlad všeho, co ve hře najdete. Tedy i stahovatelného obsahu. Navíc jsme pro Vás s Martinem3D sepsali pár rad, které Vám pomohou při možných problémech s instalací.

Instalátor a vše ostatní naleznete v levém menu sekce Risen 3. Přejeme příjemnou zábavu při hraní..

CZ v.0.6 pro Risen 3

Jak jste si již sami mohli všimnout, vydal Farflame a jeho tým předposlední verzi Cz pro Risen 3, která je již skoro kompletní - ještě upravit pár překlepů a můžete se těšit na verzi 1.0! Stahovat ji můžete z našich stránek (levé menu), popř. ze stánek samotných autorů.

Případné technické problémy směřujte do našeho Technického subfóra!

CZ v.0.5 pro Risen 3

V pořadí již pátá verze češtiny pro hru Risen 3: Titan Lords spatřila světlo světa. Stahovat ji můžete z našich stránek (levé menu), popř. ze stánek samotných autorů.

Případné technické problémy směřujte do našeho Technického subfóra!

CZ v.0.4 pro Risen 3

Před několika dny vydal Farflame a jeho tým další češtinu pro hru Risen 3, v pořadí již čtvrtou. Podle všeho se jedná o češtinu předposlední, další vydanou bude již finální verze. Stahovat ji můžete z našich stránek (levé menu), popř. ze stánek samotných autorů.

Případné technické problémy směřujte do našeho Technického subfóra!

Risen 3 na PS4

Zhruba po jednom roce od vydání hry Risen 3: Titan Lords bylo zveřejněno, že další verzí, která bude letos vydána, bude ta pro PS4 (díky Lario za info). Přesněji se tak stane 21. Srpna 2015. Hra vyjde s podtitulem Enhanced Edition, což znamená, že součástí budou i dosud vydané DLC. Cena byla dosud stanovena na 40 dolarů.

Hra by měla běžet v rozlišení 1080p (tj. full HD) v 30 snímcích za sekundu. Grafika by měla být srovnatelná s PC verzí v nastavení na ultra, ale ve hře budou nově vylepšené postprocesingové efekty (HDR Bloom, hloubka pole) a systém volumetrických mraků. Hra samozřejmě bude podporovat PS4 funkce: Remote Play (vzdálené hraní), streaming (streamování, tj. vysílání obrazu na internet), recording (nahrávání záznamu hraní na disk), a Share Play (sdílené hraní).

CZ v.0.3 pro Risen 3

Farflame a jeho tým vydali další verzi češtiny. Stahovat ji můžete jak z našich stránek (levé menu), tak i ze stánek samotných autorů.

Případné technické problémy směřujte do našeho Technického subfóra!
Strana 1 | 2 | ... | 66


Archiv novinek



Gothicz.net | Gamefan.cz | © Kamil Krásný & Paulie & Jémák 2007-14 TOPlist