Risen fansite - návody, novinky, wallpapery, screenshoty, tipy a triky
r1 r2 r3 fórum

Oznámení dárku k Risen

Vydáno: 2.9.2009

U příležitosti oznámení dárku k předobjednávkám Risen na Xzone.cz jsme položili pár otázek managerovi obchodu Martinu Schovancovi. Týkají se jak dárku, tak i věcí trochu mimo něj. Risen můžete koupit zde.



Dobrý den. Jak jste přišli na ten okulár? Byly v úvaze i jiné možné předměty?
Nápadů bylo hodně (i viz. anketa od Cenegy). Pořád nám to ale nepřišlo dostatečně exkluzivní. Po pořádném procházení Risen webů (včetně vašeho :-), jsme našli skicu toho okuláru a bylo jasno.
V jakém nákladu (počet ks) byl okulár vyroben? Dostane se na všechny předplatitele, neby by si hráči měli s předobjednávkami radší pospíšit?
Kusy vám bohužel nemůžu prozradit (tím bych řekl i odhadovaný počet předprodeje). Ale mmt. je plán takový, že okulárů by mělo být tolik, aby se dostalo na všechny zákazníky v předprodeji. Zájem očekáváme velký, ale je s ním už kalkulováno v tom množství. Samozřejmě čím dříve si zákazník rezervuje svoji hru, tím lépe.
Je možné, že pokud nebudou všechny okuláry rozdány v předprodeji, dostane se i na zákazníky, kteří si hru objednají po datu vydání hry?
Záleží, jak se nám povedl odhad. Pokud jsme se zájmem přestřelili, tak bude okulár i po vydání ještě k dispozici. Pokud náš odhad je správný, tak už ne.
Na artworku od autorů hry má Inkvizitor okulár jakoby "přišitý" ke kůži. Vyvstává tedy otázka, jak jej budou hráči moci nosit, jestli to vůbec bude možné?
S nošením se u tohoto dárku moc nepočítá (i když klidně budu rád za nějaká fota zákazníků pak :-)), jde ale na ty konce řemínku přidat gumičku či nějaký slabý provázek (aby mezi vlasama nebyl moc vidět) a tím se dá klidně i nosit :-). Hlavní cíl tohoto artefaktu je ale vystavení na poličce.
Má sklo v okuláru nějaké "magické" vlastnosti? :)
Samozřejmě :-).
A nyní již k jiným věcem. V Německu se Risen prodává za zhruba 46 Euro (1200 Kč). U Xzone.cz je cena stanovena na 999,- Kč. Můžeme tedy očekávat případné zdražení nebo je cena již konečná?
V ČR je doporučená cena 1199,- Kč (tedy totožná jak v Německu), těch 999,- Kč je už sleva na Xzone. Zvýšení ceny se neočekává. Podle Cenegy je to již finální cena.
Čím si vysvětlujete, že u nás nebude vydána sběratelská edice?
To je dotaz spíše na Cenegu. Já o tomto bohužel nemám žádné info, jen to, že tu nebude distribuována. Díky tomu dárky ale máme jakoby vlastní sběratelskou edici :-).
Děkujeme mnohokrát za odpovědi.



Gothicz.net | Gamefan.cz | © Kamil Krásný & Paulie & Jémák 2007-14 TOPlist